Barman na wesele. Start sezonu 2021

Barman na weselu to kompleksowa usługa polegająca na zapewnieniu mobilnego baru, obsługi barmańskiej oraz całego asortymentu produktowego. 

Po długim oczekiwaniu, po miesiącach bezczynności, wreszcie udało nam się zrealizować pierwsze wesele od prawie roku! W międzyczasie robiliśmy realizacje online, ale jednak spotkanie face to face z naszymi Gości przy barze to jest to, co lubimy najbardziej! Pierwsza weselna realizacja w 2021 roku wypadła nam 2 czerwca w Restauracji Atmosfera w Mszanie na Górnym Śląsku.

Przygotowanie do tego wesela rozpoczęliśmy już na kilka dni przed. Najpierw przegląd sprzętu, sprawdzenie, czy wszytko działa, no a potem przygotowanie produktów!

Od kilku sezonów naszymi najważniejszymi celami, które nam przyświecają podczas naszych realizacji są kompleksowość i naturalność połączona z polityką less waste. 

Kompleksowości nie muszę już tłumaczyć. A o co chodzi z less waste? To proste. Każdy produkt przerabiamy maksymalnie, do granic możliwości. Tak samo syropy, których używamy do naszych koktajli, przygotowujemy samodzielnie. Na przykład grapefruit. Z soku gotujemy syrop, skórkę używamy do dekoracji lub suszymy na puder, a łupinę dodajemy do naszego bittersa. Nic się nie marnuje. 

To, jak wyglądają nasze drinki na weselu możesz zobaczyć w naszym koktajl menu. Zobacz, jak to wygląda!

Pierwsze wesele w 2021 zrealizowaliśmy dla 40 osób, bardzo fajna liczba na rozruch. Koktajle cieszyły się dużą popularnością, Młoda Para wybrała pakiet 2.0, czyli 8 drinków w karcie przy założeniu 5 porcji na głowę.  Jeżeli chciałbyś poznać kalkulację drink baru na Twoim weselu, napisz! Kalkulacja jest niezobowiązująca, spodoba się to działamy, nie spodoba się, zapominamy i każdy rozchodzi się do swoich zajęć. 

Przeczytaj również:

  1. Event online dla Itaka
  2. Warsztaty barmańskie online dla Lenovo
  3. Odwiedź również nasze profile social media:
    Facebook: https://www.facebook.com/vindebar07/
    Instagram: https://www.instagram.com/vindebar_mobilne_bary_eventowe/

Marcin Szuścik, CEO Vindebar